Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Arno Louwers

 495,00 Excl. BTW & Buma

Arno Louwers boeken voor een optreden?

Arno Louwers boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Deze veelzijdige artiest, is leuk voor op elk feestje of partijtje of braderie!

Arno Louwers boeken doe je al vanaf €495,- exclusief BTW en Buma.

Arno Louwers

Het begon allemaal al in 2003, toen begon hij met zingen met vooral liedjes uit het Nederlandse repertoire. In het begin was het vooral thuis bij mensen in de achtertuin zingen, maar al snel werd Arno Louwers gevraagd voor bijvoorbeeld een braderie, en later zelfs in de plaatselijke kroeg. Veel mensen vonden hem erg goed zingen en daardoor werd hij steeds meer gevraagd. Dit uitte zich zelf zo goed dat Arno Louwers eigen liedjes begon te maken!

Eigen singles

Arno Louwers besloot uiteindelijk om zelf ook liedjes op te nemen, en met succes want met liedjes als ‘Ik Ben Verliefd Op Jou‘, ‘Buenos Dias‘ en ‘Rollen In De Sneeuw‘. Zorgde er voor dat hij landerlijk op televisie kwam, bij Toppers van Oranje onder andere. Dit zorgde er voor dat hij nog bekender werd in Nederland.

Diverse voorprogramma’s

Nadat hij een tijdje gestopt is, wilde hij toch graag weer beginnen met het maken van muziek. Dit resulteert dat hij al in diverse voorprogramma’s stond van onder andere Jan Smit en Jannes. Zijn passie is muziek en dat is dan ook te merken aan alles!

Boekingen van Arno Louwers

Mocht je Arno Louwers willen boeken, dan is dat heel gemakkelijk en mogelijk via ons contactformulier. Hiermee kunt u direct kijken of Arno Louwers te boeken is voor de gewenste datum die u op het oog heeft. Zo boek je gemakkelijk de artiest die je graag wilt op je feest of evenement. Dit gaat via onze Whatsapplijn, maar ook kun je bellen en weet je zeker dat binnenkort Arno Louwers op je evenement staat!

Wat kost Arno Louwers:
Gage / prijs openbare optredens: € 495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 495,-

 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Arno Louwers boeken of andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. Daarom staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Arno Louwers  en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Arno Louwers boeken

Wilt u Arno Louwers  direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Arno Louwers kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Arno Louwers direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

– Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en typfouten. –

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!