Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Bart van Dishoeck

 795,00 Excl. BTW & Buma

Bart van Dishoeck boeken voor een optreden?

Bart van Dishoeck boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Deze vocaal sterke artiest, weet iedereen keer op keer te verbazen.

Bart van Dishoeck boeken doe je al vanaf € 795,- exclusief BTW en Buma.

Begonnen als DJ

Al jaren timmert Bart van Dishoeck aan de weg, ooit begon hij als DJ waardoor hij veel kennis heeft van muziek. Hierdoor heeft hij een sterke basis opgebouwd en weet hij ook goed in te spelen op het publiek in de zaal. Hij laat iedereen meezingen, meedoen en ook springen. Door zijn brede repertoire kan hij iedereen van jong tot oud vermaken, en dat maakt hem dus een echte allround entertainer!

Talentenjacht

In korte stappen heeft Bart van Dishoeck veel bekendheid gekregen als zanger, dit omdat hij mee heeft gedaan aan de talentenjacht van Jantjes Verjaardag in Amsterdam. De jury bestaande uit: Tino Martin, Bram de Koning, Frank Wisse en Pascal RedekerHeeft hem uitgeroepen tot talent van 2019! Hij wist tijdens deze competitie maarliefst 50 artiesten achter zich te laten! Naast dit is Bart van Dishoeck ook nog op televisie geweest tijdens het programma I Can See Your Voice‘. Hij won dit programma, waarbij de deelnemers moeten raden of iemand kan zingen. Uiteindelijk mocht hij het eind duet zingen met de formatie O’G3ne.

Liedjes

Bart van Dishoeck heeft ook verschillende liedjes uitgebracht, zo heeft hij onder andere ‘Zou Het Dan Toch‘ en “Hé Suzie‘ uitgebracht. Ook heeft hij al diverse malen opgetreden bij het Muziekfeest op het plein, en is hij elk jaar te vinden in Oostenrijk bij de Karat in Westendorf en Eisbar, hier staat hij met artiesten als Danny Canters, Wolter Kroes, Tim Schalkx en Jordy van den Boer.

Boekingen van Bart van Dishoeck

Om er zeker van te zijn dat Bart van Dishoeck beschikbaar is voor jouw feest, is het slim om vrijblijvend contact met ons op te nemen, boeken kan heel makkelijk via het contactformulier, of wil je direct antwoord? Stuur dan een Whatsapp bericht via onze telefoonlijn. Dan weet je zeker dat Bart van Dishoeck  binnenkort voor de beste prijs op jouw feest staat!

Wat kost Bart van Dishoeck:
Gage / prijs openbare optredens: € 795,-
Gage / prijs besloten optredens: € 795,-

 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Bart van Dishoeck boeken of andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. Daarom staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Bart van Dishoeck  en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Bart van Dishoeck boeken

Wilt u Bart van Dishoeck  direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Bart van Dishoeck kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Bart van Dishoeck direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

– Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en typfouten. –

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!