Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Rodney – Ligt Het Nou Aan Mij

De in Utrecht geboren Rodney is al heel wat jaren een bekend gezicht in artiestenland. Met een bomvolle agenda komt hij op de leukste feesten en evenementen in het land, om daar de tent op z’n kop te zetten.

Alleen tot op heden is er nog nooit een eigen single van Rodney verschenen. Daar komt dus verandering in, want op 26 Juli 2024 verschijnt de debuutsingle van Rodney: ‘Ligt Het Nou Aan Mij’.

Deze oude plaat van Re-Play & Gordon is door Rodney in een nieuwe jasje, met een Caribisch tintje, gestoken. De mannen van Sonic Solutions zorgde voor het verrassende arrangement en de opname van de track.

Ook aan de videoclip ontbreekt helemaal niets, daarvoor heeft Rodney echt alles uit de kast getrokken. Van Braziliaanse danseressen tot een echte Brassband… niet is te gek in deze videoclip. Filmcreatie zorgde voor de uiterst professionele regie en opname van het geheel.

Rodney heeft met deze debuutsingle echt een dikke hit in handen en de komende tijd zal hij met deze single nog vele mensen weten te verrassen.

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Kan ik je ergens mee helpen?