Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Orgel Joke

 1.195,00 Excl. BTW & Buma

Orgel Joke boeken voor een optreden?

Orgel Joke boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze artiest direct voor een scherpe prijs.

Deze TikTok legend weet elke zaal of tent plat te spelen!

Orgel Joke boeken doe je al vanaf € 1195- exclusief BTW en Buma.

Die kennen we toch allemaal?

Orgel Joke had niet bepaald een fijne start, toen haar man Rob overleed in Januari 2020 en daarna de lockdown ook nog eens kwam, zocht Orgel Joke naar een beetje afleiding. Hierdoor haalde ze het stof van haar orgel af en begon ze te spelen. Dit filmde ze en stuurde ze naar haar zoon. De zoon van Orgel Joke plaatste dit op social media en al gauw werd het een hit sensatie! Voor ze het wist ging ze volledig viral en werd Orgel Joke ineens een beroemde Nederlander!

Ze wist niet wat ze overkwam!

Voor ze het wist stond ze ineens met artiesten als Outsiders, Immer Hansi, Frans Bauer en vele andere op het podium! Ze mocht dit doen op festivals als X-Qlusive, Zwarte Cross en Waailand! Inmiddels is Orgel Joke niet meer weg te denken op menig festival en speelt ze dan ook graag met haar orgel bekende liedjes waarop iedereen vrolijk mee zingt of danst!

Boekingen van Orgel Joke

Om er zeker van te zijn dat Orgel Joke beschikbaar is voor jouw feest, is het slim om vrijblijvend contact met ons op te nemen, boeken kan heel makkelijk via het contactformulier, of wil je direct antwoord? Stuur dan een Whatsapp bericht via onze telefoonlijn. Dan weet je zeker dat Orgel Joke binnenkort voor de beste prijs op jouw feest staat!

Wat kost Orgel Joke:
Gage / prijs openbare optredens met Orgel Joke: € 1195,-
Gage / prijs besloten optredens met Orgel Joke: € 1195,-

 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Excl. geluid

Het artiestenbureau van Nederland

Orgel Joke boeken of andere artiesten inhuren doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. Daarom staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden. Voor boekingen van Orgel Joke  en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Orgel Joke boeken

Wilt u Orgel Joke direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Orgel Joke kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Orgel Joke direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

– Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en typfouten. –

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!